Influence uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our site, we will assume that you agree to the use of cookies. Learn more

Open position:

Konsult med strategibakgrund

Influence
  • Vilka är vi?

    För att lyckas i den komplexitet som dagens och morgondagens utmaningar skapar ser vi dagligen att effektiva och hållbara samarbeten är avgörande. Genom att skapa högpresterande team och arbeta nära våra uppdragsgivare hjälper vi ledande aktörer att ta sig an sina mest affärs- och verksamhetskritiska utmaningar. Vår starka tillväxt och resultat från vår forskning inom området är ett tydligt bevis på att vårt unika tillvägagångssätt behövs.

  • Influence maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi hjälper våra uppdragsgivare med strategiutveckling och exekvering, att maximera effekt av implementationer, effektivisera organisationer samt behovsdriven affärsutveckling. Vårt bolag är i ständig utveckling och våra värderingar är viktiga i allt vi gör – Genuine Hearts, Great Minds och Sustainable Results. Som managementkonsult på Influence är du med och gör skillnad, på riktigt.

Är du en nyfiken och driven strategikonsult som sätter samarbete mellan människor i centrum? Kom och jobba med oss!

Vi behöver, och marknaden efterfrågar, fler konsulter som kan och vill bli en del av ett nytänkande och snabbväxande konsultbolag. Influence fokuserar på värdeskapande i viktiga och komplexa uppdrag! Vi jobbar i team, i nära samarbete med våra kunder. Vi söker en person som aldrig vill sluta utvecklas som konsult, och drivs av att skapa effektiva team runt sig. Vi kallar det för Kollektiv Intelligens.

Vad gör vi?

Det vi dagligen möter i organisationer vi jobbar med, i flera olika branscher kännetecknas av snabb förändring och hög komplexitet. I detta "nya normala" som vi lever och arbetar i, kan strategi och exekvering inte delas in i två separata domäner eller världar utan måste vara en del av en kontinuerlig process. Vi kallar det Stratecution. Läs gärna mer om vårt sätt att tänka på strategi under Case och Insights eller "more of interest" nedan.

Vem är du?

Som managementkonsult hos oss trivs du med att lösa komplexa problem samtidigt som du har ett stort intresse för hur vi människor fungerar i olika situationer.

Du är van att bli ställd inför nya krav och förväntningar och är lyhörd för kunders behov. Du behöver ha erfarenhet (4-8 år) inom något eller fler av följande områden; strategiformulering, scenarioplanering, ledning av stora program, men vi tror också att du är nyfiken och drivs av att lära dig nytt och en vilja att aldrig sluta utvecklas. Naturligtvis har du en hög analytisk förmåga och ett datadrivet tillvägagångssätt. Har du dessutom en stor passion för hur man utvecklar och gör organisationer effektivare, att utveckla affärer och jobba i team så kommer du trivas hos oss.

I den här konsultrollen kommer du att få:
  • möjligheten att vara med oss och utveckla ditt sätt att tänka på och jobba med strategi!
  • leverera i uppdrag inom strategi, PMO, scenarioplanering, projekt-och programledning
  • forma din egen roll på Influence där du får möjlighet att bidra till bolagets utveckling och affärer
  • många kompetenta kollegor som tycker om att jobba i team tillsammans med andra

Vi söker både dig som är senior med lång erfarenhet, och du som har ett par års konsulterfarenhet. Låter detta spännande och rätt för dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan nedan!

Vänligen fyll i din ansökan i formuläret nedan: