Influence uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our site, we will assume that you agree to the use of cookies. Learn more

Open position:

Konsult med erfarenhet av systemimplementationer

Influence
  • Vilka är vi?

    För att lyckas i den komplexitet som dagens och morgondagens utmaningar skapar ser vi dagligen att effektiva och hållbara samarbeten är avgörande. Genom att skapa högpresterande team och arbeta nära våra uppdragsgivare hjälper vi ledande aktörer att ta sig an sina mest affärs- och verksamhetskritiska utmaningar. Vår starka tillväxt och resultat från vår forskning inom området är ett tydligt bevis på att vårt unika tillvägagångssätt behövs.

  • Influence maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi hjälper våra uppdragsgivare med strategiutveckling och exekvering, att maximera effekt av implementationer, effektivisera organisationer samt behovsdriven affärsutveckling. Vårt bolag är i ständig utveckling och våra värderingar är viktiga i allt vi gör – Genuine Hearts, Great Minds och Sustainable Results. Som managementkonsult på Influence är du med och gör skillnad, på riktigt.

Vi behöver, och marknaden efterfrågar, fler konsulter som kan och vill bli en del av ett nytänkande och snabbväxande konsultbolag. Influence fokuserar på värdeskapande i viktiga och komplexa uppdrag! Vi jobbar i team, i nära samarbete med våra kunder. Vi söker en person som aldrig vill sluta utvecklas som konsult, och drivs av att skapa effektiva team runt sig. Vi kallar det för Kollektiv Intelligens.

Vem söker vi?

Våra kunder står inför storskalig och komplex förändring som ofta är systemdriven. Vi söker nu konsulter som har erfarenhet av att leverera system- och it-drivna implementationer. Personen är van vid att leda, tolkar och förstår strategi, samt hur projekt- och förändringsarbete påverkar grupp, organisation, arbetssätt och teknik.

Som managementkonsult hos oss drivs du av att lösa komplexa problem samtidigt som du har ett stort intresse för hur vi människor fungerar i olika situationer och hur vi bäst kan nyttja våra olika kompetenser och erfarenheter. Vi letar efter dig som är nyfiken, har en god analytisk förmåga och har ett starkt intresse för mänskliga beteenden. För att trivas och lyckas i rollen som managementkonsult hos oss är du en modig, nytänkande och initiativtagande lagspelare som vill vara med och utveckla effektiva samarbeten.

Vi söker dig som
  • är prestigelös, ansvarsfull och generös med sin kunskap
  • har hög kommunikativ och retorisk förmåga
  • har god affärsförståelse och förmåga att definiera och driva mot tydliga resultat
  • är en vass problemlösare och analytiker som vill utvecklas ytterligare genom Kollektiv Intelligens
  • troligen har 5-10 års erfarenhet som konsult
  • har kompetens och erfarenhet av projekt- och programledning
Vänligen fyll i din ansökan i formuläret nedan!

“Vid frågor är du välkommen att höra av dig.”