Influence uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our site, we will assume that you agree to the use of cookies. Learn more

Open position:

Konsult med agil erfarenhet

Influence
  • Vilka är vi?

    För att lyckas i den komplexitet som dagens och morgondagens utmaningar skapar ser vi dagligen att effektiva och hållbara samarbeten är avgörande. Genom att skapa högpresterande team och arbeta nära våra uppdragsgivare hjälper vi ledande aktörer att ta sig an sina mest affärs- och verksamhetskritiska utmaningar. Vår starka tillväxt och resultat från vår forskning inom området är ett tydligt bevis på att vårt unika tillvägagångssätt behövs.

  • Influence maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi hjälper våra uppdragsgivare med strategiutveckling och exekvering, att maximera effekt av implementationer, effektivisera organisationer samt behovsdriven affärsutveckling. Vårt bolag är i ständig utveckling och våra värderingar är viktiga i allt vi gör – Genuine Hearts, Great Minds och Sustainable Results. Som managementkonsult på Influence är du med och gör skillnad, på riktigt.

Vi behöver, och marknaden efterfrågar, fler konsulter som kan och vill bli en del av ett nytänkande och snabbväxande konsultbolag. Influence fokuserar på värdeskapande i viktiga och komplexa uppdrag! Vi jobbar i team, i nära samarbete med våra kunder. Vi söker en person som aldrig vill sluta utvecklas som konsult, och drivs av att skapa effektiva team runt sig. Vi kallar det för Kollektiv Intelligens.

Vem söker vi?

Organisationer i flera branscher och många av våra kunder står inför, eller är mitt i, satsningar på agilt för att bli mer effektiva och realisera högre kundvärde. I dessa uppdrag har vi idag flera nyckelroller och här vill vi stärka upp ytterligare och fortsätta att hjälpa våra kunder på deras omställningsresor. Vi söker därför en ny kollega som har erfarenhet från att utveckla både Doing Agile (ramverk, verktyg, ceremonier) och Being Agile (mindset, kultur, förhållningssätt). Du är van att möta, stödja och coacha såväl organisationer som agila team på resan.

Som managementkonsult hos oss drivs du av att lösa komplexa problem samtidigt som du har ett stort intresse för hur vi människor fungerar i olika situationer och hur vi bäst kan nyttja våra olika kompetenser och erfarenheter. Vi letar efter dig som är nyfiken, har en god analytisk förmåga och har ett starkt intresse för mänskliga beteenden. För att trivas och lyckas i rollen som managementkonsult hos oss är du en modig, nytänkande och initiativtagande lagspelare som vill vara med och utveckla effektiva samarbeten.

Vi söker dig som
  • är prestigelös, ansvarsfull och generös
  • agerar med högt personligt ledarskap och skapar tydlighet i komplexa situationer
  • söker feedback och anpassar beteenden och arbetssätt så det passar i sin kontext
  • har praktisk erfarenhet av agila förändringsresor
Vänligen fyll i din ansökan i formuläret nedan!

“ Vid frågor är du välkommen att höra av dig.”