Influence uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our site, we will assume that you agree to the use of cookies. Learn more

Open position:

Influence graduateprogram

Om Newground Alliance
 • Newground Alliance är en allians av framstående managementkonsultbolag med olika specialiseringar. Läs mer om övriga alliansbolag som är del av programmet nedan, ansökning till programmet finner du på respektive bolags hemsida.

 • Influence Tech

  Fokuserar på teknologidriven affärsutveckling genom Kollektiv Intelligens, där människor och teknik samverkar för en bättre framtid.
  Influencetech.se

 • Influence People

  Influence People är en strategisk partner i utveckling av alla aspekter av den mänskliga dimensionen i organisationer. Vi är specialiserade på effektivt samarbete, hållbar kultur, HR-strategi och funktion.
  Influencepeople.se

 • PIR

  Procure It Right är specialiserade och fokuserar på alla delar inom inköp och upphandling. Våra kunder anlitar oss för våra beprövade processer med våra kommersiella, tekniska och juridiska färdigheter.
  procureitright.com

 • Cidestra

  Cidestra fokuserar på strategi och transformation av företag inom Finansbranschen. Med hjälp av djup branschexpertis formar Cidestra framtiden för finansiella tjänster.
  cidestra.com

 • Adage

  Adage är ett specialiserat data- och analyskonsultföretag med uppdrag att hjälpa kunder med strategier, bygga data- och analysfunktioner och leverera konkreta affärsresultat.
  adage.se

Ansökan till Influence graduateprogram för blivande managementkonsulter

Till hösten 2022 erbjuder vi på Influence ett program för nyutexaminerade som ger dig en raketstart på din karriär. Programmet ger dig förutsättningar för att snabbt utveckla de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik och kollektivt intelligent managementkonsult, medarbetare och ledare. Genom tidig kundexponering och affärsutveckling får du möjlighet att ta dig an våra uppdragsgivares nutida och framtida utmaningar. Tillsammans med övriga kollegor utgör du som del i programmet en viktig del i att bidra till vår utveckling framåt. Influence är en del av Newground Alliance, en allians av specialiserade management konsultbolag, som till hösten 2022 driver graduateprogrammet gemensamt. Mer information om övriga bolag finner du till vänster.

Vem söker vi?
Som managementkonsult hos oss drivs du av att lösa komplexa problem samtidigt som du har ett stort intresse för hur vi människor fungerar i olika situationer och hur vi bäst kan nyttja våra olika kompetenser och erfarenheter. Vi letar efter dig som är nyfiken, har en god analytisk förmåga och har ett starkt intresse för mänskliga beteenden. För att trivas och lyckas i rollen som managementkonsult hos oss är du en modig, nytänkande och initiativtagande lagspelare som vill vara med och utveckla effektiva samarbeten. Du har en hög utbildning, gärna på masternivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet, och du kommunicerar flytande i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi värderar meriter som visar på genomslagskraft och att du är en person med kvaliteter värdefulla för vårt bolags och våra uppdragsgivares utveckling.

Vilka är vi?
För att lyckas i den komplexitet som dagens och morgondagens utmaningar skapar ser vi dagligen att effektiva och hållbara samarbeten är avgörande. Genom att skapa högpresterande team och arbeta nära våra uppdragsgivare hjälper vi ledande aktörer att ta sig an sina mest affärs- och verksamhetskritiska utmaningar. Vår starka tillväxt och resultat från vår forskning inom området är ett tydligt bevis på att vårt unika tillvägagångssätt behövs.
Influence maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi hjälper våra uppdragsgivare med strategiutveckling och exekvering, att maximera effekt av implementationer, effektivisera organisationer samt behovsdriven affärsutveckling. Vårt bolag är i ständig utveckling och våra värderingar är viktiga i allt vi gör – Genuine Hearts, Great Minds och Sustainable Results. Som managementkonsult på Influence är du med och gör skillnad, på riktigt.

Om programmet
För dig som är i början av din karriär erbjuder vi på Influence tillsammans med övriga bolag i Newground Alliance ett program för nyutexaminerade på 1,5 år där vi vill utveckla marknadens bästa managementkonsulter. Nästa programstart är i september 2022.
I vårt program får du:

 • Leverera och tillämpa Kollektiv Intelligens i projekt från start samt bidra i intern affärsutveckling genom att utveckla kompetens och affärserbjudanden
 • Ett gediget utbildningspaket inom bland annat projektledning, försäljning och coachande förhållningssätt
 • Veckovisa reflektionstillfällen tillsammans med övriga deltagare i programmet
 • En mentor som stöttar dig i din konsultutveckling och personliga utveckling
 • Driva egna spännande projekt inom programmet
Ansökan stängd: Sista dag för ansökan är den 16 januari 2022

Nu är vi nyfikna på dig – är du en av de vi söker?

Fyll i formuläret och bifoga dina dokument nedan för att ansöka. Vi utvärderar ansökningarna löpande. Vid frågor om programmet, Influence eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på talent@influence.se.