Influence uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our site, we will assume that you agree to the use of cookies. Learn more

Event:

Digitalt kvällsevent om Graduateprogrammet

 • Newground Alliance

  är en allians av framstående managementkonsultbolag med olika specialiseringar. Läs mer om övriga alliansbolag som är del av programmet nedan, ansökning till programmet finner du på respektive bolags hemsida.

 • Influence Tech

  fokuserar på teknologidriven affärsutveckling genom Kollektiv Intelligens, där människor och teknik samverkar för en bättre framtid.
  Influencetech.se

 • Influence People

  är en strategisk partner i utveckling av alla aspekter av den mänskliga dimensionen i organisationer. Vi är specialiserade på effektivt samarbete, hållbar kultur, HR-strategi och funktion.
  Influencepeople.se

 • Cidestra

  fokuserar på strategi och transformation av företag inom Finansbranschen. Med hjälp av djup branschexpertis formar Cidestra framtiden för finansiella tjänster.
  cidestra.com

Den 7:e december har du chansen att träffa oss för ett interaktivt digitalt kvällsevent!

Du kommer under kvällen att få information om graduateprogrammet, Newground Alliance och träffa representanter från: Influence, Influence Tech, Influence People och Cidestra.

Du kommer även få chansen att mingla med tidigare programdeltagare och ställa alla dina frågor!

 • När: Onsdagen den 7:e december kl. 17:30 - 19:30
 • Var: Digitalt i Teams. Länk kommer senare.

Deadline för ansökan till kvällseventet är 2 december.

Återkoppling om du erbjuds en plats sker senast 3 december.

Hoppas vi ses den 7:e!

Anmäler dig gör du här!