Vill du utveckla kollektiv intelligens med oss? Har du självinsikt, inre drivkraft och är en naturlig ledare så berättar vi gärna allt vi vet om kollektiv intelligens och Influence. Just nu vill vi bli fler, hör av dig till oss.

Erfarna managementkonsulter och projektledare sökes

Vi söker konsulter som har:

– Minst tre års erfarenhet från ett ledande konsultbolag
– Masterexamen och genomgående höga betyg
– Mycket goda ledarskaps- och grupputvecklingskunskaper
– Kompetens inom förändringsledning och projektledning
– Förmåga att skapa laganda och framdrift mot gemensamma mål
– Mycket höga krav på din egen och ditt teams prestation

På Influence är vi inte stöpta i samma form utan tror på att blanda kompetenser, erfarenheter och personlighetstyper för matcha våra uppdragsgivares utmaningar.

Har du frågor kontaktar du Anders Schiöld, anders.schiold@influence.se. Tel. 073-558 37 12.

Följ oss på LinkedIn för aktuella tjänster och uppdrag här

STUDENTER OCH NYLIGEN UTEXAMINERADE

På Influence är vi experter på både mänskliga beteenden och att lösa komplexa problem. Vi vet att nyckeln till framgång för många organisationer är att snabbt och flexibelt kunna nyttja medarbetares kunskaper genom effektiva samarbeten. Organisationer som lyckas med detta är kollektivt intelligenta. Med vår forskningsbaserade modell för Kollektiv Intelligens har vi ett unikt angreppssätt och vi bidrar till betydande förändringar genom strategi- och transformationsprojekt inom alla industrier.

Introduktionsprogram för nästa generations managementkonsulter

Kickstarta din karriär i vårt introduktionsprogram med målet att utveckla de bästa managementkonsulterna på marknaden. Programmet löper över ett och ett halvt år och under denna tid utvecklar du de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik och kollektivt intelligent konsult, medarbetare och ledare. Grunden i programmet är leverans i spännande projekt hos våra uppdragsgivare och kompletteras med ett gediget utbildningspaket, projekt och övningar tillsammans med kollegor inom programmet samt mentorskap tillsammans med en mer erfaren kollega.

Introduktionsprogrammet utgör även grunden för att börja din karriär på Influence Tech.

Nästa omgång av programmet startar hösten 2019. Ansökan till vårens assessmentdag öppnar i början av januari. Håll utkik i våra kanaler eller få en uppdatering genom att registrera dig för studentinformation nedan.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Therese S:t Cyr Linnarsson gick vårt introduktionsprogram och berättar i en intervju om sin syn på Influence och hur hennes första tid var hos oss. Läs intervjun med Therese här.

Träffa oss

Under hösten ställer vi ut på TEAM-dagarna i Linköping den 26/9 samt på Consulting Day på KTH den 31/10.

Vi kommer även bjuda in studenter till kvällsevent på vårt kontor. Dessa kvällar är perfekta för dig som vill träffa flera av våra konsulter och lära dig mer om våra bolag, hur vi löser våra uppdragsgivares utmaningar och hur det är att gå vårt introduktionsprogram.

Nästa kvällsevent anordnas i februari, mer information inom kort.

@lifeatinfluence

 

Kontakt

Vill du få information om viktiga datum till din e-post? Registrera din e-postadress här.

Vid frågor kontakta oss på pioneer@influence.se.

 

Tio saker som du ska känna till om Influence

Tio saker som du ska känna till om Influence

Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success.

– Henry Ford

Start typing and press Enter to search