Vill du utveckla kollektiv intelligens med oss? Har du självinsikt, inre drivkraft och är en naturlig ledare så berättar vi gärna allt vi vet om kollektiv intelligens och Influence. Just nu vill vi bli fler, hör av dig till oss.

Konsulter med förmåga att skapa kollektiv intelligens

Influence är ett partnerägt konsultföretag med en tydlig expansionsplan och en utmanande vision. Vi grundades 2007 och är idag 50 konsulter. Vi har kontor vid Nybroplan i centrala Stockholm och våra kunder är några av de mest spännande företagen på den svenska marknaden.

För att lyckas med de uppdrag Influence anlitas för krävs att vi framgångsrikt kombinerar managementkonsultens analysförmåga och genomförandekraft med ledarskapskonsultens blick för människor och grupper. Vår organisation är utformad för att förstärka det mindre företagets konkurrensfördelar: vi är informella, har minimalt med hierarki och undviker att utveckla interna processer, policies och regler. Allt för att kunna vara snabbfotade och lägga maximalt med kraft på klienter och konsulter. För att få vår organisation att fungera är vi transparanta och engagerar alla i affärsutveckling och affärsplanering.

Ambitiösa managementkonsulter och projektledare sökes

Vi söker konsulter som har:

– Akademisk examen på Masters-nivå och genomgående höga betyg
– Minst tre års erfarenhet från ett ledande konsultbolag
– Mycket goda ledarskaps- och grupputvecklingskunskaper
– Kompetens inom förändringsledning och projektledning
– Förmåga att skapa laganda och framdrift mot gemensamma mål
– Mycket höga krav på din egen och ditt teams prestation

På Influence är vi inte stöpta i samma form utan tror på att blanda kompetenser, erfarenheter och personlighetstyper för matcha våra uppdragsgivares utmaningar.

Har du frågor kontaktar du Anders Schiöld, anders.schiold@influence.se. Tel. 073-558 37 12.

Vi letar ständigt efter talanger

Vi söker ständigt professionella konsulter som älskar hantverket och som känner igen sig i att vara totalt prestigelösa men samtidigt ha total integritet.

Följ oss på LinkedIn för aktuella tjänster och uppdrag här

Vill du veta ännu mer om Influence?

KONTAKTA OSS

INFLUENCE SÖKER NÄSTA GENERATIONS  MANAGEMENTKONSULTER

I Influences introduktionsprogram för nya konsulter får du de verktyg som behövs för att bli en framgångsrik konsult. Men du kommer också att utvecklas till en kollektivt intelligent medarbetare och ledare. Programmet löper över 1,5 år och syftar till att utveckla marknadens vassaste konsulter som är redo att ta sig an våra kunders nutida och framtida utmaningar.

Introduktionsprogrammet inkluderar kompetensutveckling inom flera olika områden som projektledning och försäljning, men också mer Influence-specifika områden som kollektiv intelligens och verktyget ThinkTank.

Alla medarbetare på Influence har en mentor som säkerställer att varje konsult får det stöd han eller hon behöver för att utvecklas.

Här nedan kan du läsa om vad en av våra konsulter, Therese St Cyr Linnarsson, upplevt under sin första tid på Influence.

Nu söker vi dig som tar examen till sommaren, är modig, nytänkande och älskar problemlösning i kollektivt intelligenta grupper. Följ länken nedan för att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 11 februari.

KVÄLLSEVENT FÖR KTH-STUDENTER

Läser du på KTH och vill du veta mer om Influence innan du ansöker? Då är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse för en kväll på vårt kontor den 6 december. Anmäl dig nedan senast 29 november. Återkoppling om erbjuden plats skickas ut senast 1 december.

Vid frågor kontakta Elise Winje på
070-212 97 80 / pioneer@influence.se

Tio saker som du ska känna till om Influence

Tio saker som du ska känna till om Influence

Coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success.

– Henry Ford

Start typing and press Enter to search